iPhone 6 Ekran Değişimi

iPhone Teknik Servis Ürün BilgisiiPhone 6 Ekran Ürün Bilgisi
Özellikle; çarpma, düşme veya sıvı teması gibi durumlarda arıza veren iPhone 6 ekranı genellikle öncam ve dokunmatik panel ile birlikte hasar görür.
iPhone 6 LCD ekran değişimi, iPhone 6 Öncam Değişimi ve iPhone 6 Dokunmatik Panel Değişimi gibi ifadeler aslında aynı birimin değişimini belirtir. iPhone 6 ın ön panelinde oluşan herhangi bir problem durumda LCD, Öncam ve Dokunmatik Panelin tamamının değişimi ile mümkündür.iPhone 6 dokunmatik panelinde bir arıza bulunmayan ancak içerideki LCD ekranı hasar görmüş iPhone lar için de aynı durum geçerlidir. iPhone 6 LCD Ekran (iPhone 6 Kırık LCD)iPhone 6 Ön Cam (iPhone 6 kırık öncam)
iPhone 6 Dokunmatik Panel (iPhone 6 dokunmatik çalışmıyor)Bu üç birim bütünleşiktir ve arıza durumunda tamamının değişmesi gerekmektedir.
iPhone Teknik Servis İşlem SüresiiPhone 6 Ekran Değişimi İşlem Süresi
Yeterli teknik deneyim ve donanıma sahip değilseniz, iPhone 6 öncamını teknik servis hizmeti ile birlikte alınız. Servisimizde yapacağımız iPhone 6 LCD Ekran değişimi (değişim sonrası testler dahil) ortalama 1 saat sürmektedir.Teknik Servisimizde bulunan ekibimiz konusunda uzman kişilerden oluşmaktadır.Servisimizde bekleyerek iPhone 6 nızı teslim alabilirsiniz.
Etiketler:

Yorum Gönder

MKRdezign

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget