iPhone 4 Ekran Değişimi


iPhone Teknik Servis Ürün Bilgisi
iPhone 4 Ekran Değişimi
Özellikle; çarpma, düşme veya sıvı teması gibi durumlarda arıza veren iPhone 4 ekranı genellikle öncam ve dokunmatik panel ile birlikte hasar görür.
iPhone 4 LCD ekran değişimi, iPhone 4 Öncam Değişimi ve iPhone 4 Dokunmatik Panel Değişimi gibi ifadeler aslında aynı birimin değişimini belirtir. iPhone 4 ün ön panelinde oluşan herhangi bir problemin çözümü LCD, Öncam ve Dokunmatik Panelin tamamının değişimi ile mümkündür. iPhone 4 dokunmatik panelinde bir arıza bulunmayan ancak içerideki LCD ekranı hasar görmüş iPhone lar için de aynı durum geçerlidir. iPhone 4 LCD Ekran. (iPhone 4 kırık lcd)iPhone 4 Ön Cam. (iPhone 4 kırık öncam)
iPhone 4 Dokunmatik Panel. (İPhone 4 dokunmatik panel çalışmıyor)Bu üç birim bütünleşiktir ve arıza durumunda tamamının değişmesi gerekmektedir.
iPhone Teknik Servis İşlem SüresiiPhone 4 Ekran Değişimi İşlem Süresi
Yeterli teknik deneyim ve donanıma sahip değilseniz, ürünü teknik servis hizmeti ile birlikte alınız.Servisimizde yapacağımız iPhone 4 LCD Ekran değişimi (değişim sonrası testler dahil) ortalama 1 saat sürmektedir. Teknik Servisimizde bulunan ekibimiz konusunda uzman kişilerden oluşmaktadır.Servisimizde bekleyerek ürünü teslim alabilirsiniz.

iPhone Teknik Servis Ürün Garanti BilgisiiPhone 4 Ekran Değişimi Garanti Süresi
Servisimizde değiştirilen iPhone 4 LCD Ekranın 3 Ay parça garantisi vardır. 3 ay içerisinde (kullanıcı hataları dışında) oluşabilecek bir arıza durumunda ürünü yenisi ile değiştirmekteyiz.

iPhone 4 ekran degişimi

Etiketler:

Yorum Gönder

MKRdezign

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget